Wednesday, November 10, 2010

kerja gila ka??

hari rabu.. hari yang ke-3 utk hari ini..
dan hari ini juga, mood aku tidak beberapa baik..
sebabnya?? aku bengang dengan sikap abang aku yang buat tak reti sedangkan aku ada depan dia.. aku tak tahu apa salah aku sampaikan aku yang ada di hadapan dia, dia boleh buat tidak kisah..okey!! fine!! kalau dia rasa,kawan dengan aku cuma akan menyusahkan hidup dia, aku tak kan tegur dia lagi.. mungkin, itu yang terbaik untuk dia.
erm.. stop the story about him!!
now, story about my bby ucok!(atan laa).. hheehee..
aku rindu sangat kat dia..
di sebabkan rindu, dia datang rumah aku pukul 8 malam..
hehehe..syok gler!! (dapat lepaskan rindu..)
tapi tak seronok kalau tak ada game..(ha,jangan pikir lain k!)
game yang aku maksudkan,badminton..
eheehehehe..
aku dengan atan memang selalu main badminton..
then, aku buat kerja gila aku, main badminton depan rumah, main tengah malam??..
ahahhaa..
best kot!!
sejok giler.. hehehe...
tapi memang penat la nak layan aku main badminton, mengah siot!!
mana taknya, atan je yang dok ambik bola..
aku tukang baling bawah..
bukan apa, saja nak bagi atan kurus!
(dah kering nak kurus lg??)ahahaa... 
ermm.. okey la, nak stdy,
see u again..
salam..

No comments:

Post a Comment