Thursday, June 16, 2011

suka & duka

oyeaahhh....
seminggu selepas brtdy, terasa suka dan duka...
suka kerana aq dapat jauhkan diri dari geng aq yang memang dah plan sebulan awal semata-mata nak kenakan aq ( sape lagi..fiq & zue laaa..)...
dan duka sebab aq dah berjauhan dengan adik kesayangan aq...=(
urrmm...kami tak pernah berpisah, tiba-tiba kami berpisah??? memang pelik sanggat..=(
barang aq selalu habis sebab dia selalu guna, sekarang ni, rasa lambat sanggat-sanggat habisnya...urrmm...=(

huhuhu...tak pe la...harap adik aq dapat jaga diri dia kat sana..

~16 june~
aq bersihkan bekas hamster aq,boy & grlz | comot boy & comot grlz...
comel sanggat-sanggat...
geram pun ada...
lepas kemas kan bekas, aq mandi kan hamster aq..
lepas mandi,aq keringkan lah badan hamster aq tu...
boy n grlz memang pantang kalau dapat keluar kandang...
agresif semacam...lepas keringkan badan hamster-hamster aq,
apa lagi,terus masok rumah la dieorang...(macam-macam bunyi aq dengar.)
tapi tak bunting-bunting pun lagi...

Monday, June 6, 2011

5 jun....

5 jun...
setelah bergaduh 3 hari, kami berbaik semula...
dia ajak aq tgok wayang.. yang bestnya, dia dah la penakut tengok cerita hantu..
aq pulak nak sangat tengok cerita KARAK (cerita seram arahan KRU)..
nak tak nak, dia terpaksa la beralah...
dalam wayang, mulut dia je la yang aq dengar..
mana tak nya, aq tengah felling tengok jalan cerita, dia lak menambah2 kan bunyi kat sebelah aq...
minah yang duduk depan aq pown join terkejut dengar bunyi dia...
hampeh toi!
hahahaa...wht ever pown, aq sayang sanggat dekat dia..
_MUAAAHHH_

Friday, June 3, 2011

~2 jun~

2 jun,hari yang paling sedih pada aq..
mungkin salah aq sebab terlalu ego dengan dia..
tapi salah ke jika dia pujuk aq???
urmm..lagi seminggu brdy aq..
nampaknya tahun ni aq sambut sorang-sorang..
kepada adik aq,im so sorry..=(
aq memang tak sengaja..=(

Wednesday, March 9, 2011

DI SAAT AKU MENCINTAI DIRI MU..

Mengapa kau pergi..
Mengapa kau pergi..
Di saat ku mulai mencintai dirimu..
Berharap engkau menjadi kekasih hatiku..
Malah kau pergi jauh dari hidup ku...


Menyendiri lagi..
Menyendiri lagi..
Disaat kau tinggalkan diri ku pergi...
tak pernah ada yang menghiasi hari ku..
Disaat ku terbanggun dari tidurku..


Aku...inginkan dirimu..
datang...dan temui aku..
kan ku...katakan padamu,aku sanggat mencintai dirimu..

Aku...inginkan dirimu..
datang...dan temui aku..
kan ku...katakan padamu,aku sanggat mencinta....

semoga...kau kan mengerti..
tentang perasaan ini..
maaf..ku telah terbuai..
akan indahnya cinta...
maaf,sungguhku tak bisa..
untuk..kembali padamu..
maaf..ku telah terbuai,
akan indahnya cinta...


_song by : DADALI_


Tuesday, January 11, 2011

joging!!!

lame gler x update blog..
huhhuu... mane taknye, balik keje penat2, terus maen game..:)
urrmm.. semalam aq ngn mmber keje aq g r joging.. aq iggt g kt polo..
rupe2nye g kt BUKIT BANGKOK.. tempat yg majoritinye didiami oleh kaum cina..
mula2 nk joging 2 mmg xcited gler r.. paz 5 mnt joging, waduuhh!!! penat x terkira!!!
mane x nye, bikitnye curam kot. tinggi lak 2..
tepat kol 9+ aq smpai kt puncak bukit... ermm... mmg cantik gler permandgan dari atas bukit..
walau pown hari semakin terang ttp kabus pgi stll lg adew...
rase tenang n nyaman sgt2!!
heehehe..paz aq hbz joging, kol 2 aq msok keje dari pukul 2-11 mlm...
wah!! tu pown aq x rase penat..
ermmm...
wht ever pown,thnkz pada kwn aq coz tnjuk kan aq tmpt yg bez pada aq smlm!!
(*,^)...

Wednesday, December 22, 2010

kenangan pada hari ini...

yeahhh...lama x update blog...
ermmm.. hari ni aq memang happy gler2!! ( bkn setakat hppy,kembang segala2nye...) hehee
nk tau kenapa?? coz aq btoi2 rase dihargai oleh custemer...
mana x nye, aq dapat pujian melambung dari dia n kawan2...( padahal aq wraping bknnyew terow cgt...hehehee..)
mmm...time aq wraping brg cstemer 2, mcm2 dema tnyew..
aq pown, lyn je r...
then, pas aq hbz je wraping, aq dapat gula2 dri untie 2...wah!!! jelous gler partner aq bila dpt tau aq dpt gula2...
huhuhu..wht ever pown, aq bkn nk mengharapkan puji sebenarnye, juz ucap TERIMA KASIH pown dh memadai..bkn susah pown...(^,^)

Saturday, December 11, 2010

mandi hujan!

hari ini aku pergi stdy dengan kawan-kawan aku..( siapa lagi, fiq and wan la.. zue tak dapat folow sebab ada hal..)
ermm.. kami pergi stdy dekat libry..( wah, baik gitu stdy hari sabtu..:P )
hehehe... lepas stdy kami pergi la makan dekat kedai mamak..
lapar punya pasal, dengan limau yang nak perah dekat mee goreng pun boleh terpelanting..( hehehe.. malu giler ciot!! )
then, lepas makan kami pergi jusco.. cian dekat si capang punya pasal aku naik la bas dengan dia..
wan, naik moto sorang-sorang tunggu dekat jusco..
ermm.. tak sampai 5 minit dalam bas, hujan turun lebat giler!
bas yang turun kan kami pulak, jaoh pulak tu..
adoi!! lenjun la apa lagi..
nasib aku pakai sweter, kalau tak, dengan aku sekali basah kuyup..
tapi kami sampai jugak okey dekat jusco..
hehehe...
wan yang tersadai dekat kedai makan pulak, sampai dekat jusco lepas 15 minit kami sampai..
sebelum balik, kami lepak-lepak dulu..
huhhuhu..memang memenatkan...